BIS | Berne Iepenloftspul

2007 – 2013 | Functie | Componist | Muzikaal leider

 

Kees van der Meer componeert de liederen voor muziektheater BIS en maakt deel uit van het artistieke team. Als muzikaal leider draagt hij zorg voor het muzikale repetitie- en uitvoeringsproces.

 

Ook is hij verantwoordelijk voor de productie van de cd en het lied dat ieder jaar via een videoclip naar buiten wordt gebracht.

 

Het Berne Iepenloftspul (BIS), al 25 jaar een jaarlijks terugkerende muziektheatervoorstelling in Easterwierrum, is een begrip in Fryslân. De voorstelling die in het voorjaar gemiddeld zes keer uitgevoerd wordt door basisschoolkinderen, trekt zo’n 700 bezoekers per keer. Tekst en muziek worden ieder jaar opnieuw gecomponeerd.

 

 

Kijk in Discografie voor meer BIS muziek.

 

2007 | Net Normaal | Componist | Muzikaal leider | Producer

2008 | Swurd út de stien | Componist | Muzikaal leider | Producer

2009 | Spegelspreuk | Componist | Muzikaal leider | Producer

2010 | Peter Pan | Componist | Muzikaal leider | Producer

2011 | Swart/Wyt | Componist | Producer

2013| Asteriks en obeliks | Componist | Producer